Inregistrari CNFR editia a XVIII-a

Înregistrările la Congresul CNFR editia a XVIII-a pot fi realizate prin utilizarea acestui sistem de Înregistrare Online. Plăţile pentru taxa de înregistrare pot fi efectuate exclusiv online.

Schimbarea/înlocuirea unui participant presupune o taxă de 10 Euro / persoană iar termenul de schimbare / înlocuire participant: 15 august 2021; după această dată nu vor mai fi acceptate schimbări/înlocuiri. Participantul înregistrat / Compania Sponsor va anunţa în scris schimbarea/înlocuirea unui participant prin completarea Formularului-tip pus la dispoziţie de Pharma Business Services SRL şi trimiterea acestuia prin e-mail, la adresa: contact@cnfronline.ro.

Pentru participanţii care nu se vor participa la Congres, taxa de participare nu se rambursează.

Categoria de participant Înscriere până la 15.06.2021 (taxă redusă) Înscriere după 16.06.2021 (taxa majorată)
Cadre didactice universitare, farmacisti, medici, alte profesii din domeniu 200 lei 300 lei
Studenti Gratuit Gratuit

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

Pentru informatii pe email la contact@cnfronline.ro

Inregistreaza-te cu taxa redusa pana la data de 15.06.2021 Inregistreaza-te!
Taxa de inregistrare pentru participanti include:

(1) Participarea online la manifestările ştiinţifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Accesul la expoziţia medicală specializată; (4) Certificatul de participare cu credite acordate de autoritățile competente.

Pachetul gratuit pentru studenti include:

(1) Participarea online la manifestările ştiinţifice; (2) Accesul în zona de e-Postere; (3) Accesul la expoziţia medicală specializată; (4) Certificatul de participare fara credite EFC.Companiile care doresc să contracteze înregistrări de grup vor transmite o listă centralizată cu participanţii pentru care se solicită înscrierea; lista va fi întocmită într-un format-tip Microsoft Excel. Pentru informatii va rugam sa ne contactati la contact@cnfronline.ro.

Reduceri inscrieri grupuri:

1. Inscriere grup de minim 50 de participanţi la Congres
• 5 taxe gratuite farmaciști și 5 taxe gratuite medic rezident (suplimentar față de grupul de minim 50 participanți)

2. Inscriere grup de minim 40 participanţi la Congres
• 4 taxe gratuite farmaciști și 4 taxe gratuite medic rezident (suplimentar față de grupul de minim 50 participanți)

3. Inscriere grup de minim 30 participanţi la Congres
• 3 taxe gratuite farmaciști și 3 taxe gratuite medic rezident (suplimentar față de grupul de minim 30 participanți)

Atentie
*Nota: Gratuitatea se aplica unui grup pentru care se emite o singura factura fiscala, iar toti membrii grupului trebuie sa faca parta din cadrul aceleiasi companii.

Anulări şi rambursări•

Anularea înregistrării până la data 15 august 2021: Taxa de participare încasată va fi returnată integral, mai puțin comisioanele bancare. Anularea înregistrării începând cu 1 august 2021: Nu vor mai fi efectuate rambursări la taxa de participare. Pentru anulari va rugam sa ne contacti la emailul contact@cnfronline.ro.

Responsabilitate

Organizatorii nu pot fi traşi la răspundere pentru pierderi, vătămări sau pagube materiale înregistrate pe perioada evenimentului, oricare ar fi cauza acestora. Dacă din motive independente de voinţa Organizatorilor sau care nu pot fi controlate (acte de terorism, manifestări meteorologice extreme, activităţi industriale) se modifică locul de desfăşurare a evenimentului ori programul ştiinţific sau chiar este anulat evenimentul, Organizatorii se obligă să reprogrameze în măsura posibilităţilor orice acţiune anunţată sau să găsească o altă locaţie, dar nu pot fi traşi la răspundere pentru costurile, pagubele sau cheltuielile suplimentare înregistrate de participanţii înscrişi. Dacă, din diverse motive obiective, justificate, precum şi cu anunţarea prealabilă în scris a participanţilor, Organizatorii decid să aducă modificări structurii anunţate a evenimentului (incluzând orice detalii de organizare), aceştia nu vor fi responsabili pentru costurile de transport, cazare sau de altă natură suportate deja de participanţi.

Prin inregistrarea la CNFR editia a XVIII-a prin formularul de inregistrare, se autorizeza compania Pharma Business Services Srl sa informeze pe viitor participantul, prin orice mijloace de comunicare, asupra tuturor evenimentelor organizate de aceasta sau de societăţile sale partenere, utilizând în acest scop datele personale conţinute de prezentul Formular.